Monggo jawab 5 pitakonan ngenani jeneng ngarep panjenengan:    Jeneng panjenengan:

Pesen posting

Awake dhewe nyoba ngumpulake data saka akeh wong sabisa karo jeneng panjenengan . Akibate kita bisa pikantuk statistik menarik. Contone piye carane jeneng panjenengan nyebar sak donya. Kabeh pitakonan neng ngisor iki pilihan.. Matur nuwun kanggo bantuan panjenengan!


Jeneng ngarep panjenengan

Napa panjenengan puas karo jeneng panjenengan?

)

)

Apa wong liya bisa nulis jeneng panjengan?
Apa bisa wong ngelingi jeneng panjenengan?
Apa bisa wong ngucapake jeneng panjenengan?
Apa bisa pamicara inggris ngucapake jeneng iki?
Piye carane wong neng negara liyane nanggepi jeneng panjenengan?

Jeneng sing cocok (*Opsional)


Napa panjengan duwe celukan?
Celukan 1:
Celukan 2:
Celukan 3:
Napa panjenengan duwe sedulur kembar lanang?
Jeneng lanang :
Napa panjenengan duwe sedulur kembar wedok?
Jeneng wedok :
Napa panjenengan duwe sedulur lanang?
Jeneng lanang 1:
Jeneng lanang 2:
Jeneng lanang 3:
Jeneng lanang 4:
Napa panjenengan duwe sedulur wedok?
Jeneng wedok 1:
Jeneng wedok 2:
Jeneng wedok 3:
Jeneng wedok 4:

Pitakonan ngenani panjenengan:


Apa jenis kelamin panjenengan?
Kapan lan nang endi panjenengan lair?
Apa negara panjenengan

Ana komentar ngenani jenengmu?:

Email