Monggo jawab 5 pitakonan ngenani jeneng ngarep panjenengan:    Jeneng panjenengan:

Arti jeneng Pierre

Nang kene panjenengan nemokake informasi ngenani makna lan asal jeneng Pierre.
Napa jenengmu Pierre? Monggo dijawab 5 pitakonan ngenani jenengmu gawe benakake profil iki

Arti:rock
Jenis kelamin:Lanang
Asal:
Wangun saka:Peter
Varian:Pierette, Pierretta, Pierrette, Piers
Jeneng lanang sing persis:Perry, Pier, Peer, Pero, Power, Pierro, Per, Pouria
Jeneng wedok sing persis:Priya, Prya, Pari, Prue, Pyra, Phyre, Por, Pure
Nilai:
4.5/5
Bintang 87 votes
Gampang ditulis: 4/5 Bintang 60 votes
Gampang dieling: 4.5/5 Bintang 54 votes
Pengucapan: 4.5/5 Bintang 51 votes
Pengucapan Inggris: 4/5 Bintang 66 votes
Pendapat asing: 4/5 Bintang 62 votes
Celukan:Peter, Petrus, Petero
Jeneng sedulur lanang:Kamel, Hamza, Karim, Rachid, Mounir
Jeneng sedulur wedok:Samira
Facebook:

+/- 108180 Pierre's neng Facebook. Posisi #896
Kategori: - Jeneng Prancis - jeneng Popular German - jeneng Popular French - jeneng Top 100 French - jeneng Popular in Cuba - jeneng Popular in Mesir - jeneng Popular in China - jeneng Popular in Japan - jeneng Popular in Italia




Komentar dening Pierre



Pesen posting
Napa panjenengan arep ngirim komentar? Ketik jeneng lan klik lanjut:

Jeneng ngarep panjenengan:

Napa jenengmu Pierre? Pilih jeneng panjenengan


Napa jenengmu Pierre? Pilih jeneng panjenengan