Monggo jawab 5 pitakonan ngenani jeneng ngarep panjenengan:    Jeneng panjenengan:

Arti jeneng Dafi

Nang kene panjenengan nemokake informasi ngenani makna lan asal jeneng Dafi.
Napa jenengmu Dafi? Monggo dijawab 5 pitakonan ngenani jenengmu gawe benakake profil iki

Arti:Kekasih
Jenis kelamin:Lanang
Asal:
Jeneng lanang sing persis:Dave, Dob, Duffy, Davy, Duffey, Duif, Dubv, Duff
Jeneng wedok sing persis:Deba, Davia, Defi, Dodavah, Duva, Diệp Vy, Dahab, Deby
Nilai:
4.5/5
Bintang 8 votes
Gampang ditulis: 3/5 Bintang 3 votes
Gampang dieling: 5/5 Bintang 3 votes
Pengucapan: 5/5 Bintang 3 votes
Pengucapan Inggris: 4/5 Bintang 5 votes
Pendapat asing: 4.5/5 Bintang 5 votes
Celukan:
Jeneng sedulur lanang:Ora ono data
Jeneng sedulur wedok:Ora ono data
Facebook:

+/- 860 Dafi's neng Facebook. Posisi #38164
Kategori:Jeneng Welsh - Names karo 4 letters - Names karo 2 syllables - Names karo paling votes - Jeneng bayi lanang 2 suku kata




Komentar dening Dafi


Dafi el haq jauhary ( 13 taun) 2015-10-20
opo maknane

Pesen posting
Napa panjenengan arep ngirim komentar? Ketik jeneng lan klik lanjut:

Jeneng ngarep panjenengan:

Napa jenengmu Dafi? Pilih jeneng panjenengan


Napa jenengmu Dafi? Pilih jeneng panjenengan