Monggo jawab 5 pitakonan ngenani jeneng ngarep panjenengan:    Jeneng panjenengan:

Desy

Napa jenengmu Desy? Monggo dijawab 5 pitakonan ngenani jenengmu gawe benakake profil iki

Arti:
Jenis kelamin:Wedok
Asal:
Jeneng lanang sing persis:Doug, Des, Dik, Djay, Duco, Dickie, Duc, Dook
Jeneng wedok sing persis:Dayse, Daysi, Dakisha, Dakeshia, Deazya, Daisie, Dyske, Dexx
Nilai:
4.5/5
Bintang 73 votes
Gampang ditulis: 4/5 Bintang 26 votes
Gampang dieling: 4/5 Bintang 25 votes
Pengucapan: 4.5/5 Bintang 25 votes
Pengucapan Inggris: 4/5 Bintang 62 votes
Pendapat asing: 4/5 Bintang 61 votes
Celukan:
Jeneng sedulur lanang:Dkdalhczh
Jeneng sedulur wedok:Ora ono data
Facebook:

+/- 11250 Desy's neng Facebook. Posisi #5388
Kategori:Names karo 4 letters - Names karo 2 syllables - Names karo paling votes - Jeneng bayi wedok 2 suku kata - jeneng prawan Popular Indonesia




Komentar dening Desy



Pesen posting
Napa panjenengan arep ngirim komentar? Ketik jeneng lan klik lanjut:

Jeneng ngarep panjenengan:

Napa jenengmu Desy? Pilih jeneng panjenengan


Napa jenengmu Desy? Pilih jeneng panjenengan