Monggo jawab 5 pitakonan ngenani jeneng ngarep panjenengan:    Jeneng panjenengan:

Arti jeneng Elsabeen

Nang kene panjenengan nemokake informasi ngenani makna lan asal jeneng Elsabeen.
Napa jenengmu Elsabeen? Monggo dijawab 5 pitakonan ngenani jenengmu gawe benakake profil iki

Arti:Darmabakti kanggo Gusti Allah
Jenis kelamin:Wedok
Asal:
Wangun saka:Elsabina
Jeneng lanang sing persis:Elzaphan
Jeneng wedok sing persis:Elsabina, Eloisa Vhien, El Jovan, Eliza Evina, Eliza Bine
Nilai:
3/5
Bintang 1 votes
Gampang ditulis:Ora ono data
Gampang dieling:Ora ono data
Pengucapan:Ora ono data
Pengucapan Inggris:Ora ono data
Pendapat asing:Ora ono data
Celukan:
Jeneng sedulur lanang:Ora ono data
Jeneng sedulur wedok:Ora ono data
Facebook:

Ora ono data
Kategori:Names karo 8 letters - Names karo 3 syllables - Names karo paling votes - jeneng Girl paling votes - Jeneng bayi wedok 8 huruf - Jeneng bayi wedok 3 suku kata




Komentar dening Elsabeen



Pesen posting
Napa panjenengan arep ngirim komentar? Ketik jeneng lan klik lanjut:

Jeneng ngarep panjenengan:

Napa jenengmu Elsabeen? Pilih jeneng panjenengan


Napa jenengmu Elsabeen? Pilih jeneng panjenengan