Monggo jawab 5 pitakonan ngenani jeneng ngarep panjenengan:    Jeneng panjenengan:

Kristiyanto

Napa jenengmu Kristiyanto? Monggo dijawab 5 pitakonan ngenani jenengmu gawe benakake profil iki

Arti:
Jenis kelamin:Lanang
Asal:
Jeneng lanang sing persis:Kerstant
Jeneng wedok sing persis:Kristandy
Nilai:
3/5
Bintang 1 votes
Gampang ditulis: 1/5 Bintang 1 votes
Gampang dieling: 5/5 Bintang 1 votes
Pengucapan: 5/5 Bintang 1 votes
Pengucapan Inggris: 5/5 Bintang 1 votes
Pendapat asing: 5/5 Bintang 1 votes
Celukan:Sukris, Kuncung, Kris
Jeneng sedulur lanang:Ora ono data
Jeneng sedulur wedok:Eti
Facebook:

+/- 60 Kristiyanto's neng Facebook. Posisi #263100
Kategori:Names karo 11 letters - Names karo 4 syllables - Names karo paling votes - Jeneng babi lanang 11 huruf - jeneng Boy karo paling votes - Jeneng bayi lanang 4 suku kata




Komentar dening Kristiyanto


Kristiyanto ( 26 taun) 2016-10-10
ora

Pesen posting
Napa panjenengan arep ngirim komentar? Ketik jeneng lan klik lanjut:

Jeneng ngarep panjenengan:

Napa jenengmu Kristiyanto? Pilih jeneng panjenengan


Napa jenengmu Kristiyanto? Pilih jeneng panjenengan