Monggo jawab 5 pitakonan ngenani jeneng ngarep panjenengan:    Jeneng panjenengan:

Pierette

Napa jenengmu Pierette? Monggo dijawab 5 pitakonan ngenani jenengmu gawe benakake profil iki

Arti:
Jenis kelamin:Wedok
Asal:
Wangun saka:Pierre
Jeneng lanang sing persis:Perttu, Partha, Pertti, Parth, Pruitt, Perth, Pertho, Prewitt
Jeneng wedok sing persis:Perida, Pephredo, Paride, Purity, Priti, Peruda, Pierretta, Pyretta
Nilai:
3/5
Bintang 2 votes
Gampang ditulis:Ora ono data
Gampang dieling:Ora ono data
Pengucapan:Ora ono data
Pengucapan Inggris: 2.5/5 Bintang 2 votes
Pendapat asing: 2.5/5 Bintang 2 votes
Celukan:Ora ono data
Jeneng sedulur lanang:Ora ono data
Jeneng sedulur wedok:Ora ono data
Facebook:

+/- 190 Pierette's neng Facebook. Posisi #113209
Kategori:Jeneng Yunani




Komentar dening Pierette



Pesen posting
Napa panjenengan arep ngirim komentar? Ketik jeneng lan klik lanjut:

Jeneng ngarep panjenengan:

Napa jenengmu Pierette? Pilih jeneng panjenengan


Napa jenengmu Pierette? Pilih jeneng panjenengan