Monggo jawab 5 pitakonan ngenani jeneng ngarep panjenengan:    Jeneng panjenengan:

Arti jeneng Pierrette

Nang kene panjenengan nemokake informasi ngenani makna lan asal jeneng Pierrette.
Napa jenengmu Pierrette? Monggo dijawab 5 pitakonan ngenani jenengmu gawe benakake profil iki

Arti:rock
Jenis kelamin:Wedok
Asal:
Wangun saka:Pierre
Jeneng lanang sing persis:Perttu, Partha, Pertti, Parth, Pruitt, Perth, Pertho, Prewitt
Jeneng wedok sing persis:Perida, Pephredo, Paride, Purity, Priti, Peruda, Pierretta, Pyretta
Nilai:
3.5/5
Bintang 5 votes
Gampang ditulis: 3/5 Bintang 5 votes
Gampang dieling: 4/5 Bintang 5 votes
Pengucapan: 4.5/5 Bintang 5 votes
Pengucapan Inggris: 3/5 Bintang 5 votes
Pendapat asing: 4/5 Bintang 5 votes
Celukan:Ora ono data
Jeneng sedulur lanang:Ora ono data
Jeneng sedulur wedok:Ora ono data
Facebook:

+/- 2860 Pierrette's neng Facebook. Posisi #15780
Kategori:Jeneng Prancis




Komentar dening Pierrette



Pesen posting
Napa panjenengan arep ngirim komentar? Ketik jeneng lan klik lanjut:

Jeneng ngarep panjenengan:

Napa jenengmu Pierrette? Pilih jeneng panjenengan


Napa jenengmu Pierrette? Pilih jeneng panjenengan