Monggo jawab 5 pitakonan ngenani jeneng ngarep panjenengan:    Jeneng panjenengan:

Arti jeneng Priya

Nang kene panjenengan nemokake informasi ngenani makna lan asal jeneng Priya.
Napa jenengmu Priya? Monggo dijawab 5 pitakonan ngenani jenengmu gawe benakake profil iki

Arti:Kekasih
Jenis kelamin:Wedok
Asal:
Jeneng lanang sing persis:Perry, Pier, Power, Peer, Pero, Pierro, Per, Pouria
Jeneng wedok sing persis:Prya, Pari, Phyre, Prue, Por, Pyra, Pure, Pyrrha
Nilai:
4.5/5
Bintang 172 votes
Gampang ditulis: 4.5/5 Bintang 133 votes
Gampang dieling: 4.5/5 Bintang 133 votes
Pengucapan: 4.5/5 Bintang 132 votes
Pengucapan Inggris: 4.5/5 Bintang 158 votes
Pendapat asing: 4/5 Bintang 152 votes
Celukan:Ora ono data
Jeneng sedulur lanang:Ora ono data
Jeneng sedulur wedok:Ora ono data
Facebook:

+/- 138160 Priya's neng Facebook. Posisi #718
Kategori:Jeneng Hindu - jeneng Top 100 ta - jeneng Top 100 Hindi - jeneng prawan Popular ta - jeneng prawan Popular fa - jeneng prawan Popular Hindi - jeneng prawan Popular Bengali




Komentar dening Priya



Pesen posting
Napa panjenengan arep ngirim komentar? Ketik jeneng lan klik lanjut:

Jeneng ngarep panjenengan:

Napa jenengmu Priya? Pilih jeneng panjenengan


Napa jenengmu Priya? Pilih jeneng panjenengan